Brandbu IF - Gymnastikk og turn

Barnekretsturnstevnet 2014 i Gausdal 14.-15. juni 2014

Postet av Brandbu IF - Gymnastikk og turn den 24. Sep 2014

Barnekretsturnstevnet 2014 i Gausdal 14.-15. juni 2014

Turnstevnet ble i år arrangert av Gausdal Turnforening. Arrangementet foregikk på deres nye anlegg som heter Gausdal Arena og Linflåa Idrettspark. Det ble et flott arrangement og værgudene var på arrangørens side. Det var topp motiverte turnere som bar idrettsforeningens fane med stolthet inn på arenaen og leverte flott innsats under sin oppvisning.

Det ble god deltakelse fra turngruppa i år. 11 barn deltok under ledelse av Veronica, Thea og Trine. 8 av barna deltok både lørdag og søndag, på festmiddagen lørdag, overnattet til søndag og spiste felles frokost. Styret syntes det derfor var flott at 4 foreldre deltok på festmiddag, overnatting og frokost sammen med barna.

Overnatting skjedde på Gausdal videregående skole som lå i umiddelbar nærhet til nevnte arena. Vi takker arrangøren i Gausdal for flotte dager sammen med mange flinke turnere.