Brandbu IF - Gymnastikk og turn

Presentasjon av turngruppa

Postet av Brandbu IF - Gymnastikk og turn den 23. Sep 2014

Turngruppa

Trenere for turngruppa er Helle Gulbrandsen, Thea Tokerud ,Veronica Holme og Trine Holme.
Turngruppa har sine treninger i Granshallen på tirsdager kl 17.15-18.15 og treningene er åpne for 1.klasse og oppover. I dag består gruppa av flest barn i klassetrinnene 2.-4.klasse, og trenerne har fokusert på den aldersgruppa i treningsopplegget.
Etter en litt treg høst, med liten halltid og uten styre, valgte vi trenere å ta en liten pause i påvente av nytt styre i turngruppa. Det er nå heldigvis på plass!

Det skal læres mye på den lille timen vi har i uka, og ungene er ivrige. Vi har hatt hovedfokus på å lære grunnøvelsene hodestående, håndstående og hjul. I tillegg har vi luktet på rotasjoner forlengs og baklengs. Forøvelser til salto på trampett er det noen som klarer. Vi prøver oss på stift og flikk flakk, noe som var litt skummelt i starten, men det går bedre og bedre. Vi bruker også tid på grunnøvelser i balanse, styrke og koordinasjon.

Nå gleder vi oss til å starte med forberedelser til årets Barneturnkretssevne, som går av stabelen i Gausdal 13.-14. juni.
Det nye styret består av Helle Taaje, Raymond Werner og Thor Erik Gjefsen. Det nye styret ønsker å være synlig for og samarbeide aktivt med barna, foreldrene og trenerne. Videre vil styret jobbe for at turngruppa bidrar til sentrale aktiviter og arbeidsoppgaver i idrettsforeningen. Det nye styret har hatt sitt første møte med kartlegging av kommende aktiviteter i turngruppa for 2014 / 2015. Det blir en spennende periode med mange fine aktiviteter for barna, bl.a. Idrettens dag i slutten av august 2014 og 100 års jubileum for Brandbu Idrettsforening i 2015.

Dersom noen ønsker å rette en henvendelse til styret på forhold dere ønsker vår oppmerksomhet på, ber vi om at dere tar kontakt med oss. Se kontaktinformasjon under.

Med hilsen Trine Holme og styret i turngruppa

Thor Erik Gjefsen thor.erik@hebb.no 90 88 66 62